Деветият сезон на “Гласът на България“ стартира довечера в 20 ч. по bTV. Силно и емоционално начало на сезона ще дадат изпълненията на всеки от четиримата звездни треньори в шоуто – Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев. 

Изборът на Мастър Лечев да изсвири точно „На път“ на ФСБ съвсем не е случаен. С него той ще пожелае символично „на добър час“ на новия сезон на „Гласът на България“. Минути преди новите гласове да завладеят сцената тя ще бъде огласена от внушителната „Усеща се сила“ на Любо Киров, супер популярната и наелектризиращата “Thunder” на DARA и мега хитът на Галена – “Сърце“.

Още днес зрителите ще станат свидетели и на безпрецедентно нарушаване на правилата от страна на Иван Лечев, влюбен в DARA участник няма да откъсне очи от нея, Галена ще получи сладка подкрепа от семейството си, а Любо Киров ще е особено доволен от първите попълнения в отбора си.

Вижте какво споделиха треньорите пред Петя Дикова в предаването „Тази неделя“ по bTV.

"Тази година публиката има най-много участие", каза Галена.

"Все по-малко решения вземаме ние, все повече - публиката", допълни Лечев.

Става ясно, че за първи път в света някой нарушава правилата в "Гласът"...

"Аз от най-добри намерения наруших правилата, защото имаше риск едно много добро момче с много впечатляващ глас да остане извън шоуто", признава Иван Лечев.

Както и, че много лудо влюбен фен на DARA се е явил на сцената на новия сезон на "Гласът на България"...

"На мен ми стана неудобно чак", призна DARA.

"Още тази вечер ще сте свидетели на моите мъже, които ще гостуват в "Гласът на България". Все още обяснявам на Александър, че това не е телевизионна игра, на която просто натискаш копчетата", пошегува се тя с натискането на червения бутон.

Какви биха били треньорите в "Гласът на България", ако не бяха станали музиканти? Вижте какво споделиха четиримата във видеото най-горе.