Новият сезон на музикалното шоу "Гласът на България" се завръща в ефир на 4 септември в 20 ч. Бляскави треньори, докосващи гласове, нови предизвикателства и неочаквани обрати очакват феновете. Часове преди старта среща с водещият Иван Тишев и Прея, която за първи път влиза в ролята на дигитален водещ, в ефира на "Тази събота".

И двамата влизат с увереност в новия девети сезон на предаването. Различното в този сезон е един кръг, който създава "екшън ситуация", издава Прея. Но засега това е всичко, което двамата могат да издадат. 

Кариерата на Прея също тръгва от музикален формат. Това й помага истински да разбира през какво преминават участниците и да знае точно какви въпроси да им зададе в "Гласът зад кадър".

 

"Тази година "Гласът на България" ще бъде първата изцяло еко програма у нас. Всички материали в студиото са еко съобразни" - разказва за други положителни акценти на формата водещият Иван Тишев. 

Тези принципи са инкорпорирани на възможно най-много нива: "Не използваме пластмасови чаши, всички имаме метални или стъклени, сцената е изработена от еко съобразни материали. Насърчаваме и участниците да използват бутилки за многократна употреба" - уточнява Прея. 

И двамата ще вземат участие в инициативата на bTV "Да изчистим България заедно" на 17 септември. 

Кой треньор според тях ще вземе короната тази година - двамата са на различни мнения. Кого посочиха - гледайте във видеото.