Тази неделя започва най-гледаното музикално предаване в България. В деветия сезон на гласът на България стотици талантливи певци ще опитат да заслужат престижната титла.

Вижте ексклузивни кадри на един от по-впечатляващите участници. Кои членове на журито ще се обърнат ще разберете, ако гледате видеото.

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

Новият сезон на музикалното шоу по bTV – “Гласът на България”, се завръща в ефир на 4 септември (неделя) в 20 ч. Тази есен изключителни нови участници ще се явят на звездната сцена на шоуто, за да премерят сили за голямата награда от 50 000 лв. и титлата “Гласът на България”. По пътя към победата ще ги съпроводят бляскавите треньори в деветия сезон - Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, които ще бъдат изправени пред много нови, забавни и силно емоционални предизвикателства.

“Ще направя всичко по силите си, за да победя в новия сезон!”, заявява един от най-успешните и обичани БГ гласове - Любо Киров, малко преди старта.

“Всички усилия си струват, когато се бориш за победа”, вярва младият поп идол DARA.

“Чувството за победа ми е добре познато и нямам търпение шоуто да започне”, споделя емоциите си и Мастър Иван Лечев, който вече се разписа в световната история на музикалното шоу като един от най-успешните треньори с цели трима победители от негови отбори досега.

Снимка: bTV Media Group

В последния сезон, обаче, победата отиде в отбора на Галена, която успешно изведе до финала гласовитата Петя Панева.

“Аз държа ключа към успеха и не смятам да го давам на друг! Гответе се за едно истинско, звездно шоу с новия сезон на “Гласът на България”, обещава звездната Галена, която е готова на най-неочаквани ходове, за да задържи победата в своя отбор.