В специално видео от "Гласът зад кадър" Прея показва ексклузивни кадри от първи епизод на "Гласът на България". В него малкият син на Галена - Алекс, се запознава с треньорите и сяда с майка си на нейния стол, за да й помогне в избора на музикални таланти.

Момчето мечтае да натисне големия червен бутон и известната поп фолк дива решава да сбъдне желанието му. Тя го покани да се присъедини към нея на сцената и го запозна със звездните треньори от формата.

"Това е покемонът Дара. Ти нали обичаш покемони" - с усмивка Галена представи DARA на своя син. 

Всъщност двамата се познават от преди това и дори си пращат клипчета през телефоните. Какво е казал малкият Алекс на изпълнителката - вижте във видеото. 

Запознанството му с мастър Лечев обаче е типично по мъжки. Двамата имат специален поздрав помежду си, който също може да видите във видеото. 

"Стефан и Александър много се вълнуват от участието ми в предаването. Събираме се цялото семейство всяка неделя да гледаме, Алекс винаги изказва мнение относно участниците, моли ме да го взема с мен да натиска бутона. Стефан вече е тийнейджър и е малко по-обран в емоциите си, много е ученолюбив и много послушен. Алекс е на 5 и половина, както той обича да изтъква, и е пълна противоположност на брат си. Обожава внимание, обожава сцената, не пропуска възможност да се изяви, обича аплодисментите, много е артистичен и с доста своенравен характер. Отсега се вижда кой ще тръгне по пътя на тате и кой по този на мама (смее се). Ние, разбира се, ще ги подкрепим във всяко тяхно начинание и винаги ще се стараем най-вече да ги възпитаваме да бъдат добри хора", споделя Галена в интервю.

В новия сезон на музикалното риалити водещи ще бъдат Иван Тишев и Прея, като V-репортер в "Гласът зад кадър. И двамата обаче са на различно мнение кой треньор ще вземе короната тази година. Разногласието дори ги накара да се обзаложат. Кой за кого е - вижте тук. 

Целия епизод на "Гласът зад кадър" - гледайте на сайта.