В предишното издание на COOLt футболният треньор Христо Янев отправи предизвикателство към певеца Тото да сподели трите си най-емоционални момента от изминалото лято.

Ето какво разказа днес Тото пред Натали Трифонова:

Подкрепям Христо Янев в усилията му да събере пари за Център за деца аутисти и деца с поведенчески проблеми. Нищо че съм левскар, а той е от ЦСКА (смее се).

Най-емоционалният момент на лятото е първият рожден ден на сина ми Доминик. Много е странно усещането. Събуждаш се и знаеш, че има рожден ден, но не е твоят.

Жена ми сменя памперсите. Аз пробвах няколко пъти, но понеже ме е гнус, тя предпочита да се занимава с това.

Доминик е на ръба на прохождането и още не сме правили прощъпулник. Аз на моя взех химикалката. Любопитното е, че започнах да пиша разни интересни неща чак на 20 години.

Като всеки родител и аз имам някои страхове. Например да не се задави Доминик с нещо.

Относно приоритетите – първо отделям внимание на семейството и после работата.

Снимка: bTV Media Group

Вторият най-емоционален момент е ходенето ни на море в Гърция. За първи път ходих там на море. Бяхме на един остров и си взехме яхта. Голямо приключение! Лодката се клати насам-натам, а бебето си спи съвсем спокойно.

Третият момент – това са общи емоции. С Лъчо подготвяме разни нови неща, но не мога да говоря конкретно. Искахме да правим концерт на „Герена“, но заради пандемията не стана.

Вижте целия разговор във видеото горе, за да разберете ще се ожени ли Тото за своята половинка и към кого отправи предизвикателство за следващото издание на COOLt.

Снимка: bTV Media Group