Наскоро Софи Маринова отпразнува 25 години на сцена с голям концерт в Арена Армеец. В него участваха Теодосий Спасов, Устата, Преслава и други звезди.

„Имаше над 10 000 души. Благодаря на колегите, които се включиха! Не се оплакаха нито веднъж, макар че два дни не излязохме от залата, за да репетираме. Преди концерта получих кошница с бели цветя от Лили Иванова. Стана ми много приятно, защото тя е моят идол. От близо година с нея често се чуваме“ – сподели Софи Маринова в "Тази събота и неделя".

Преди две седмици излезе новият й дует с Преслава „Мангава ту“, което на ромски означава „Искам те!“. В клипа певиците са облечени с екзотични тоалети и в социалните мрежи някои се пошегуваха, че видеото напомня за сериала „Малката булка“.

„Софи е винаги много позитивна, няма да я чуете да говори лошо за някого. Като дете е, гледа на света с розови очила добра“ – коментира Преслава, която е кума на своята колежка. Двете са приятелки от близо 15 години.

Във видеото горе можете да чуете какво още споделиха певиците за своите деца Лоренцо и Паола, за почивката на Малдивите с Константин, както и за фенката на Преслава, която е на първия ред на участията й в цяла България.