Наркотици, булимия, бременност - това са само част от темите, с които медиите често обвързваха името на певицата Преслава.  

"Когато аз съм спокойна и знам, че това не е вярно няма нужда да ходя да убеждавам хората. Важно е, че моите близки знаят каква е истината. Не подскачам на всяка глупст" - това сподели тя в интервю, водено от Азис. По-късно се разплака. Какво я провокира - вижте във видеото. 

Оттогава досега животът и външността на Преслава доста се променениха. Тя вече е майка, направи си операция на носа, а в крак с последните тенденции на социалните мрежи има и профил в ТикТок.

През 2018 г. на бял свят се появи дъщеричката й Паола. В първия си пост за нея, в който показа само крачето й, я нарече Малечка-Палечка. 

 

Без да се притеснява от реакциите на жълтите медии, през лятото Преслава се забавлява на басейна с весела препратка към парчето й "В режим неприлична". Профилът й там има над 200 000 последователи. 

Факти за Преслава, които тя самата потвърждава:

Няколко пъти е намалявала бюста си.

Не е била болна от анорексия.

Не е изкарвала 200 000 по празнции.

Коко Динев не й е подарявал апартамент. 

В скандалното интервю за "Папараци" тя коментира и отношенията си с нейни колежки от музикалния бранш - Джена, Камелия, Галена и др. 

"Аз плача нон стоп, аз съм такава ревла... Има неща, към които оставам хладнокръвна и такива, които ме разплакват. Аз плача от вълнение. Съвсем малки неща могат да ме разплачат" - искрено споделя тя. 

По-късно наистина не успява да сдържи сълзите си. 

Преслава споделя и за кой мъж е била готова да убие човек. Това е Георги Станоев, с когото певицата е имала връзка. 

"Искам той да е щастлив и да намери човека, който да го обича и да го оценява" - през сълзи споделя тя във видеото. 

Мъжът до нея към момента е друг. При гостуването си в "Шоуто на Николаос Цитиридис" тя сподели:

"С Павел сме сродни души, заедно сме от първия ден. Навсякъде сме заедно – той е на моите участия, а през деня аз го придружавам, докато си върши работата. Той се занимава със земеделие и затова наскоро пуснах снимки с череши."