Софи Маринова посрещна 46-ия си рожден ден в нощен клуб в Благоевград. Тя получи торта от сина си Лоренцо и много овации от всички в заведението.

Чрез видео в Инстаграм я поздрави и една от най-близките й колежки – Преслава.

„Желая ти да си жива и здрава, за да можеш ни радваш с огромния си талант. Да си много обичана и щастлива, да имаш късмет и да правиш готини песни. Наздраве и весел празник!“ – пожела Преслава.

С видео поздрав се включи и гримьорът Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони.

„Софи, страшно много те обичам! Бъди ми все така усмихната, щастлива и талантлива. Знаеш колко много те обичам. Ти си един уникален талант и приятел. Малко хора знаят колко е ценна Софи Маринова. Бъди жива, здрава, усмихната и все така лъчезарна. Обичам те! Хубав празник!“ – пожела гримьорът на певицата.

"Когато харесвам някои изпълнител, аз му ходя по участията – така се запознахме с Преслава, станахме приятелки и даже ми е кума на сватбата", сподели Софи Маринова пред bTV в края на октомври.

"Лоренцо има приятелка - много е сладка, даже бих казал, че е чудесна. Сега той иска да учи за полицай", призна певицата в същото интервю, което можете да си припомните тук: