Кралят на латино музиката – Рики Мартин, и една от изгряващите певици – Палома Мами, представиха песента си Qué Rico Fuera на 11 юни 2021 г. Това е и първият сингъл на Рики за годината, който ще бъде част от новия албум на изпълнителя.

„Това е песен за щастието, за чувството за радост, но е и страстна. Време е да посъблазняваме поне малко, защо не? В края на краищата всички изразяваме сексуалността си, нека да отпразнуваме това, от което сме направени“ – казва с усмивка на лице латино певецът.

Палома определя текста към дуета като провокативен и секси. За двамата творци е важно, че песента е микс от различни стилове и жанрове.

Рики е фен на музиката на Палома Мами и се свързва с 21-годишната изпълнителка с идеята да направят колаборация, но заради пандемията и ограниченията двамата записват песента поотделно. Събират се в Калифорния, когато е време за снимки на видеото към сингъла, дело на режисьора Джеси Тереро.

„Тази песен дойде в живота ми и аз си казах, че искам да я направя с нея“, споделя Рики, а младата изпълнителка допълва: „Когато ми се обадиха, бях толкова развълнувана! Разбира се, всеки би бил, тъй като Рики е толкова талантлив!“

„Тя е воин, който работи като богиня!“ – не пропуска да отбележи Рики.

Видеото представлява подготовка за парти навън на улицата – Рики е в бръснарски салон, после в бутик за дрехи, а Палома се приготвя с приятелките си, докато накрая двамата се събират.

Снимките за видеото приключват чак в четири сутринта, но двамата изпълнители не изглеждат уморени, а заредени с много енергия за това, което предстои.