Радина Кърджилова и Деян Донков – прекрасната и талантлива двойка гостува в „Търси се“, за да сподели за любовта, отглеждането на сина им Христо и очакването на второто дете.

„След раждането на Христо се озарих. Станах и по-отговорна, промяната е цялостна. Деян, Христо и бъдещото дете са приоритет. Имам нужда от тях, да сме заедно през цялото време. Заради вируса се капсулирахме повече и тримата станахме едно цяло... Като жена, майка и съпруга нямам нужда от повече“ – сподели Радина.

В предварително записано видео актьорът Владимир Пенев разказа как се е запознал с нея.

Снимка: bTV Media Group

„Радето беше студентка във ВИТИЗ, може би в първи курс, когато снима първия си филм. С нея бяхме любовници в сюжета и снимахме в Русе. Имаше много комари (смее се). Радето е сладко дете, много е мила“ – коментира Владимир Пенев, на когото често се случва напоследък да играе на сцената баща на двамата актьори.

Радина и Деян си припомниха началото на своята връзка преди повече от 10 години.

„Имаше много танци, купони и неспане“ – споделиха те.

В предаването се включи и техният син Христо, който през юни ще навърши 5 години.

„С мама и тати обичам да рисуваме, да ходим на дълги разходки... Майка ми прави палачинки и пиле с корнфлейкс. Чакам новото бебе, за да си играем с него“ – каза Христо пред камерата.

Снимка: bTV Media Group

„При първото ми дете имаше драматичен момент при раждането и първите месеци не можах да се насладя на това. Синът ми Деян два месеца бе на венозни антибиотици в кувьоз. Сега съм благодарен на Всевишния, че Христо е здрав“ – сподели актьорът.

Той коментира, че Радина е много грижовна, чувствителна и любвеобилна като майка.

„Когато Христо беше на няколко месеца, тя снимаше филм. И в който квартал снимат, аз съм там с количката. Като се събуди бебето, спират снимките, тя го кърми, след което аз продължавам да го разхождам“ – разказа Деян Донков.

„Деян много ми помагаше. В началото научих много от него за отглеждането на детето“ – призна Радина, за която Христо е първо дете.

Деян Донков-младши сподели в предварително записан разговор, че като дете най-много е обичал да играе футбол с баща си.

Снимка: bTV Media Group

„Харесва ми, че е честен и си държи на думата. Критикува ме, когато трябва. Гледал съм всичките му представления, но актьорската професия не ме влече. Искам да имам неговия хумор и неговото мъжко поведение“ – сподели Деян Донков-младши.

Целия разговор можете да чуете във видеото горе.