Десетилетие от началото на тяхната връзка Радина Кърджилова и Деян Донков все така споделят добро и лошо в живота и на сцената. Ежедневието им е озарявано от слънчевия характер на техния син Христо, който има не едно, а две златни сърца. И всъщност двамата съвсем сериозно биха затвърдили щастието си с още едно дете.

С неизчерпаемото си чувство за хумор Донков споделя в интервю за LadyZone.bg как си е мечтал за сватба на кораба "Видин", с който започва филма "Черна кота, бял котарак".

"Деян: Да събера приятели, 50-100 човека. Да има жива музика и ди джей. И три дни по Дунав. Ето това е сватба. Представяш ли си колко яко?!"
Радина: Само да не ни нахапят комарите.
Деян: Не, няма да стане, защото корабът вече го няма. Но можем само двамата да се метнем в лодка с гребла. Ще се сменяме. До морето аз ще греба. Пак ще си е добре."

Снимка: Евгений Милов

Със сигурност Донков знае как да разказва истории. Точно, както трябва да умее един режисьор. И както като такъв той прави в постановката "Любовникът" на Харолд Пинтър, в която също така с Кърджилова са в главните роли. Радина неслучайно спечели награда "Аскеер" за впечатляващата си игра в спектакъла и от своя страна дава оценка 10 на своя режисьор и партньор.

Снимка: Евгений Милов

И ако си мислите, че е много по-лесно да блеснеш на сцената заедно с най-близкия си човек в живота, напротив - лъжете се. По-трудно е. Но това го знаят Деян и Радина. Те нямат тайни един от друг, по-скоро, както казва той: "Имаме тайни от вас".

Цялото интервю гледайте във видеото по-горе.