Да си красив е много важно за някои хора. Но страхът от стареене и желанието да запазим по-дълго естествената красота на тялото често води до неприятни промени. 

Различното лице на Деми Мур - с твърде изразени скули, която откри ревюто на "Фенди" в Париж, не само предизвика редица коментари в социалните мрежи, но повдигна и въпроси за крайностите при хирургичните интервенции. 

"Много съм щастлива, че се оказа, че това е само грим" - споделя в студиото на "Тази неделя" плюз сайз моделът Пам Велидис. 

"Ако нямаш да кажеш нещо добро за някого, по-добре си замълчи" - е лаконична в коментара си „Мисис България Вселена 2020“ Валери Стефанова. 

Какво още споделиха двете дами по темата: 

Пам Велидас:

 

  • "Със сигурност в някакъв момент и аз бих се подложила на някакви интервенции. Исках да си коригирам устните, но всички започнаха да го правят и аз се издразих. И си казах - искам си моите устни пък!"
  • "Кое ти вдига самочувствието - вниманието на мъжете или ти е приоритет на самия теб? Трябва да си приоритет самият ти."
  • "Самочувствието не се гради отвън. За мен хората, които най-много нападат в социалните мрежи, имат най-много проблеми със себе си."
  • Ако човек има проблеми с външния си вид, но не иска да се подлага на корекции, може би трябва да се съсредоточи върху това в какво може да е добър. И така, когато е по-добър като качествен очвек, няма да набляга толкова на това да прилича на нещо, което всъщност е навсякъде."

Валери Стефанова:

  • "Всеки има право да бъде красив. Красотата е субективна. Най-често жените, искащи промени, се водят по модата, списанията и социалните мрежи."
  • "Имам няколко корекции, но бяха направени отдавна, когато бях по-малка и мислех, че трябва да ги направя. Сега може би не бих. Тогава не разбирах много и се водех от модата. Сега е по-различно.
  • "Бих посъветвала всеки, който не харесва нещо в себе си, да го промени."

Цялото предаване гледайте на btvplus.bg