„Мис България 2015“ Марина Войкова разказа в предаването „Преди обед“ за новата си страст да бъде дизайнер на тиари с кристали.

„Мразя да нося диадема, да ме стяга, да се разплита, да изкача някаква тел. Затова реших да правя диадеми по мой дизайн. Едно бижу за глава, блестящ акцент, който да предизвика ефекта Уау!“ – сподели Марина Войкова, като допълни, че всичко по тиарите е ръчна изработка, дело на нейната шивачка.

„Мис България 2015“ говори и за майчинството си. Наскоро дъщеричката й навърши една годинка.

„В началото се притеснявах дали ще се справя с майчинството. Сега вече съм спокойна. Прекрасно е да имаш нещо, което си е твое и да го обичаш безкрайно. Кръстихме дъщеричката Алегра по идея на съпруга ми Давид. Алегра означава щастие, носи заряд и затова веднага се съгласих. Общуването ни с нея става все по-интензивно“ – сподели Марина Войкова.

Тя призна, че по време на бременноста не е прекалявала с храната. Родила е по естествен път, кърмила е Алегра достатъчно време и всичко това й е помогнало да възвърне формата си. Четири месеца след раждането подновява спортуването, а сега тренира тичайки след прохождащата дъщеричка.

„Аз съм „за“ интервенциите по тялото, но когато се правят така, че да не си личат. Аз имам корекция на гърдите, но не излизам гола, за да ги покажа. Направила съм го за себе си. В България често се прекалява с намесите по тялото и нещата изглеждат зле, пошло“ – коментира Мис България вечната тема за пластичните операции.

Тя сподели, че и тримата в семейството са изкарали коронавируса, като при нея е било най-тежко и седем дни едва е ставала от леглото. За щастие, сега вече всички са здрави.

Целия разговор можете да видите във видеото горе.