Най-красивата българка за 2015 година Марина Войкова, която вече носи фамилията на съпруга си – Бонева, стана майка точно преди 6 месеца – в началото на декември 2019-а. Признаваме си, че много вероятно беше да пропуснем тази важна за нея полугодишнина, но чаровната брюнетка от Елин Пелин ни спря дъха с невероятното тяло, което демонстрира по бански.

Всяка майка знае колко усилия са нужни, за да върнеш формата си отпреди раждането. А 6 месеца не са никак дълъг период за възстановяване не само на тялото, но и на духа. Когато си публична личност, натискът и очакванията на обществото са в пъти повече. Марина обаче няма от какво да се притеснява – стегнатото й тяло, плосък корем и красива усмивка, които тя показа в Инстаграм, ни карат благородно да й завиждаме.

Само преди дни чаровната миска със сини очи анонсира бъдещ проект в модния сектор, без да разкрива повече подробности.

„Много скоро очаквайте много специално за мен интервю за моя проект, единствен за България и иновативен за целия моден сектор“, написа Марина.

Мис България 2015 не пропусна да честити празника на детето на своята дъщеричка, като пусна нейни снимки от специална фотосесия.