В съвместната седмична хроника на LadyZone и предаването COOLt:

Скандалът с корицата на “Вог”
Камала Харис, която ще встъпи в длъжност като първата цветнокожа жена вицепрезидент на САЩ на 20 януари, е лице на февруарския брой на модното списание "Вог". Изданието е подготвило две корици, като на 9 януари в интернет изтече корицата, на която Камала е по кецове. Потребителите в социалните мрежи обаче смятат, че на снимката Харис е нарочно преосветена от фотографите. На следващия ден "Вог" официално публикува друга корица, която екипът на Камала и "Вог" са съгласували. Тя обаче ще остане само за дигиталното издание на броя, а печатната му версия ще бъде с критикувания кадър, категорични са от изданието.

Смразяващи каскади при снимките на „Матрицата 4“ в Сан Франциско

С нетърпение очакваме завръщането на Нео и Тринити на големия екран, за да ни поканят за четвърти път да влезем в Матрицата. И макар че има време до тогава, вече можем да кажем, че лентата ще е много впечатляваща. В социалните мрежи се появиха клипове от снимките на филма в Сан Франциско. Предполага се, че смразяващите кръвта каскади се изпълняват от дубльори на актьорите Киану Рийвс и Кери-Ан Мос. „Матрицата 4“ е планиран за декември тази година и ще излезе повече от 18 години след последната част от поредицата. 

Ванеса Кърби за предизвикателството да изиграеш раждане

Продължаваме киноновините с Ванеса Кърби и интервюто й по повод филма “Парчета жена”. Актрисата, която никога не е раждала, изпълнява главната роля в него. Той разказва историята на жена, която губи дъщеря си само секунди след раждането и дълго след това преодолява емоционалните, психологическите и физическите последствия от тази трагедия.

Арнолд Шварценегер с видео за нападението над Капитолия
И докато сме на тема деца, нападението над Капитолия в САЩ накара бившия губернатор на Калифорния - актьорът Арнолд Шварценегер, да се върне към детството и родната си Австрия. Той записа видео, в което сравни лъжите, привлекли мъжете като баща му, към Хитлер и нацизма, с думите, с които Тръмп привлече поддръжниците си към Капитолия. На края на обръщението си кинозвездата извади меча на Конан Варварина:
"Виждате ли този меч? Това е мечът на Конан. Ето най-важното за мечовете: колкото повече ги закалявате, толкова по-силни стават. Демокрацията е като стоманата на този меч - колкото повече я закаляваш, толкова по-силна става"

Оливия Уайлд и Хари Стайлс са заедно
И накрая една светска новина - Хари Стайлс и Оливия Уайлд са новата звездна двойка на Холивуд. Актрисата, чиято звезда изгря със сериала "Доктор Хаус", в момента снима втория си филм като режисьор. В психологическия трилър "Don't Worry Darling" трябваше да играе Шая Лебьоф, но той бе уволнен заради конфликти с членове на снимачния екип. Неговата роля получи Хари Стайлс от групата "One Direction". Вестник „Дейли мейл“ публикува снимки, на които Хари и Оливия влизат в дома на Стайлс. Скоро след това пък двойката бе забелязана да се държи за ръцете и слухът бе окончателно потвърден.