Зрителите на предаването „Преди обед“ по bTV имаха възможност да посетят дома на певицата Ирина Флорин, която всички познаваме най-вече със суперхита от 90-те години „Цвят лилав“. След като няколко пъти заради COVID-19 отказваше интервю, певицата най-сетне се престраши и допусна екип на телевизията във всекидневната си.

Родителите на Ирина Флорин
Снимка: Getty Images

Ирина Флорин се пази и следва мерките за безопасност. Тя смята, че е много важно хората да са спокойни, да не се паникьосват и веднага да се свързват с лекар, ако усетят симптомите на вируса. Певицата не е прекратила срещите си с хора в подготовка за предстоящия си концерт, но споделя, че когато някой идва в дома ѝ, винаги трябва да спазва дистанция.

2020 г. лиши изпълнителите от възможността да пеят пред публика и да правят концерти, но им даде възможност да творят от вкъщи и да готвят албуми и концерти за следващата година. Ирина Флорин пусна две нови песни през тази година, една от които е „Заспи сърце“.

Заспи сърце е нова песен с текст и музика на Крум Георгиев, с когото Ирина Флорин е работила по песните „Тъмнината в мен“, „По целувките“ и „Какво е любов“. Мелодията е с фолклорни мотиви, но за основа не е използвана някоя съществуваща песен. Анимацията във видеото е на младата София Добрева.

Следващата година Ирина Флорин готви концерт за деня на влюбените. Тя планира да изпълни новите си песни, но обещава да включи в репертоара си и някои о най-популярните си хитове. Готви и нов албум, но не желае да се ангажира с дата за издаването му, тъй като коронавирусът прави планирането невъзможно.

Снимка: Костадин Кръстев - Коко, Иван Коловос, БГ Радио

Ирина смята да празнува Коледа със семейството си и пожела весели празници на всички зрители на bTV. Тя пожела на хората да са здрави, да се пазят и да са смели, защото и това ще отмине, а преживяното трябва да ни научи да ценим семействата си повече.

Едно от забавленията на Ирина Флорин по време на изолацията е да гледа предаването „MasterChef“ и дори си има фаворит – Николай Маджаров - Файчето.

Цялото интервю може да видите във видеото.