„Мис България“ 2019 – Радинела Чушева, бе специален гост на Венета Райкова в „Папараци“ (bTV). Ето какво сподели тя:

Като цяло съм родена под щастлива звезда. Надявам се и занапред да е така. Чувствам се като целуната от Бог.

Относно хейта след конкурса – не разбирам тази злоба. Всеки човек сам си знае какви усилия е положил, за да постигне нещо. Бях срамежливо детенце, а нали трябва да си по-нахален, за да успееш. С течение на времето се поочупих и смея да показвам своята същност. Всички тези коментари след конкурса ме нараниха.

Не познавах никого от журито. Други момичета имаха познанства и си личеше доста.

Не съм плащала за короната. Много са качествата, които трябва да притежаваш, за да спечелиш. Не е само красиво лице и слабо тяло. Трябва да имаш също поведение, интелект и класа. Вероятно журито е преценило, че съм най-зряла и мога да представя България по най-женствения начин. Защото, когато сме малки момичета, се лигавим, проявяваме капризи, няма дисциплина.

Короната съм я сложила на една секция. Когато минавам през хола, си я гледам. Става ми приятно... Не съм носила короната по време на секс.

Голите снимки, които се появиха, не са мои. Имам снимки по бански, но не и голи. Не съм нарушила правата на конкурса.

На Малдивите бяхме голяма компания и си взехме вила с три спални. Вечеряхме на плажа. Напитки, коктейлчета... Дали имаше мъж с мен? Ще кажа само – щастлива съм.

Мъжът трябва да е поддържан, но да не е по-суетен от жената. Не харесвам мъже с плочки на корема. По-добре е да развива бизнеса си, семейството си, отколкото да стои часове във фитнеса.

Нямаме връзка с Димитър Рачков. Той обича да се закача с жените и вероятно някой си е помислил, че има нещо между нас.

Имам корекция на бюста. Общо 300 кубика в двете гърди. Устните ми също имат корекция и предизвикаха коментари, но след няколко месеца този материал ще се разгради.

Целия разговор можете да видите тук:

Одобрявате ли избора на "Мис България 2019"?