„2021 година ще бъде много по-хубава от 2020-а. Ще е на 50% по-добра година от предишната“, каза нумерологът Милена Иванова в предаването „Тази събота“.

По думите й предстои преломен момент за човечеството и през 2021 г. ще навлезем в нов кармичен цикъл, който ще пренареди световния ред и личния ни живот.

„Петицата (сборът от цифрите в числото 2021 – бел.ред.) е строго число. Тя ще ни даде възможност да сложим живота си в ред. Дори и да не искаме, вибрацията на петицата ще ни принуди да подредим бизнеса си“ – обясни нумерологът.

„В момента сме в един от най-положителните месеци – февруари. После е март, който е по-слаб. Най-добрите месеци тази година са април, май, септември и ноември, а най-слабите – януари, март, юли, август и октомври“, уточни Иванова.

Тя допълни, че през годината има 77 дни с кармичен кръст, които са критични, включително и за коронавируса, но през 2022 г. ще сме забравили за пандемията.

Снимка: bTV Media Group

Според нея 4 април е по-добра дата за избори от първоначално предложената 28 март.

„Тази дата обаче в следващите четири години няма да е с най-добрите последствия, ще се въртим без изход“, казва нумерологът.

Според Иванова 14 февруари, Денят на влюбените, тази година не е подходящ за предлагане и сключване на брак. Много по-добър ден за това е днешният 13 февруари.

Снимка: bTV Media Group

Милена бе жената до журналиста Милен Цветков в последните години от живота му.

„За нас 14 февруари беше специален ден. Тогава започна всичко, тогава бе нашата първа целувка. Когато съм готова, ще разкажа за това малко повече. Ако имам възможност утре да го видя, бих му казала, че го обичам“ – сподели Милена Иванова.

Снимка: bTV Media Group

 
Целия разговор можете да чуете във видеото горе.