Артистичната двойка Мариана Попова и Веселин Плачков са готови със своя общ сценичен проект „Виновни“. Режисьор на спектакъла е Христо Мутафчиев.

„Напоследък всеки обвинява, но никой не носи отговорност. Чрез спектакъла не искаме да се оплакваме или пък да обвиняваме, да се караме от сцената колко сме велики ние, творците, и как никой не ни разбира. Идеята е да покажем за какво ни обвиняват, какво изискват от нас, творците, какво ни коства на нас всичко това“ – сподели актьорът Веселин Плачков в "Тази събота и неделя".

„В началото исках представлението да е много комерсиално, забавно и смешно. Веселин обаче дърпа към по-сериозния театър, към драмата, така че има баланс. В спектакъла аз съм смешният човек. Оказа се, че да си актьор няма нищо общо с това да си певец. Актьорството е каторжен труд, много трудна професия. И като знам какви са хонорарите, това си е мисионерство“ – призна Мариана Попова.

Мариана Попова и Веселин Плачков имат дъщеричка, която се роди през септември 2018 г.

Двамата артисти се срещат за първи път в Кърджали. Казват, че не е любов от пръв поглед, но запознанството им се случва в момент, в който сякаш и двамата имат нужда точно един от друг. Повече за тяхната връзка вижте тук: