Световноизвестната цигуларка Дорина Марков ще бъде специален гост на концертите на Любо Киров в зала 1 на НДК на 4 и 5 ноември 2022 г. Събитията бяха разпродадени предварително и близо 8000 души ще могат да гледат за първи път на живо изпълненията на двамата музиканти. 

"Това беше едно от най-успешните лета, които съм имал въобще. Ходенето в Лондон беше безпрецедентен успех за мен", каза Любо.

"Сега ме очакват два концерта в НДК, но не съм тук да го говоря за тях, защото се разпродадоха вече", пошегува се той.

"От Лондон специално за двата концерта пристига цигуларката Дорина Марков, която е изключителен музикант. Човек, който е свирил със Стинг, Пол Маккартни и още много известни музиканти. Ако сте слушали парчето Skyfall на Адел, ще я чуете да свири вътре", каза Киров.

"Тази година 26 октомври ще бъде много специален ден – ще го отпразнувам с ВИП парти. Ще излезе и едно много специално издание на автобиографична интерактивна книга. Аз ставам на 50 – имам юбилей тази година", сподели Киров.

"Малко нескромно може да прозвучи, но аз по-добре не съм бил. Само се моля да имаме здраве, за да може да сме по сцените като "Ролинг Стоунс", Лили Иванова и Васил Найденов", пожела си той.

"Добре е да се харесваме за нещата, за които ставаме. Добре е да си припомняме нещата, за които сме добри", категоричен е Любо.

"Когато чуя таланта и доброто пеене у някого, аз искам да го насърча. Човек трябва да отстоява таланта и себе си на сцената. Талантът е формата, с която разказваш идеите, които имаш у себе си. Артистът трябва да е честен, защото публиката усеща това", допълни той.

"За следващите етапи в "Гласът на България" съм извикал Нина Николина в подкрепа", разкри треньорът в музикалното шоу по bTV.

Вижте какво още сподели Любо Киров във видеото най-горе.