В съвместната седмична хроника на LadyZone и предаването COOLt:

Един джедай на 50
Какво не знаем за Юън Макгрегър

Любителите на драми го помнят от „Трейнспотинг“, а цяло поколение фенове на високобюджетни холивудски филми го познава като младия Оби-Уан Кеноби от сагата „Междузвездни войни“. В която и роля да го харесвате най-много, няма спор, че той е един от най-популярните шотландски актьори на всички времена.

Кирстен Дънст в очакване на второ дете
Актрисата е на корицата на сп. „W”

Актрисата Кирстен Дънст и партньорът ѝ Джеси Племънс очакват второто си дете.
Дънст избра да съобщи това от корицата на женското списание „W”. Фотографката Зоуи Гъртнър, която е направила снимките на бременната актриса в дома ѝ в Бевърли Хилс, разказа как Кирстен се е пошегувала, че цялата фотосесия е в легнало положение, защото не може да става.

Красотата да живееш два пъти
Шарън Стоун издаде мемоари

Звездата от „Първичен инстинкт“ Шарън Стоун издаде автобиография The Beauty of Living Twice („Красотата да живееш два пъти“). По повод премиерата тя признава пред вестник „Таймс“, че през 2001 г. пластичният хирург, погрижил се за възстановяването на гърдите й след премахването на доброкачествен тумор, е поставил по-големи импланти без нейно съгласие.

В мемоарите си Шарън Стоун пише също за инсулта и мозъчния кръвоизлив, сполетели я през 2001 г., когато е едва на 43.

„Лежах в болницата, когато лекарят ми каза, че има опасност за живота ми. В стаята беше толкова тихо. Когато всичко е притихнало и никой не търчи наоколо, за да те спасява, разбираш, че нещата са сериозни и смъртта вероятно е съвсем близо“ – разказва Стоун, която спира работа за две години, докато се възстанови. На 10 март актрисата навърши 63 години.

Защо Рами Малек обърна гръб на Рейчъл Билсън
Актрисата сподели историята на една снимка

През 2019 г. актрисата Рейчъл Билсън, позната ни от сериала „Ориндж Каунти“, сподели своя снимка от ученическите си години, на която е заедно с изпълнителя на ролята на Фреди Меркюри – Рами Малек. И само няколко дни по-късно я изтри, след като самият Малек ѝ писа, и то доста грубо, според самата нея.

Тази седмица в интервю за подкаста на актьора Дакс Шепард тя разказа подробности за случката.