Певицата Кали, която има трима синове от трима различни мъже, сподели в „Животът по действителен случай“, че е готова за четвърто дете.

„Нямам претенции този път да е момиче, каквото дойде. Важното е, че обичам и това е споделено. Дай боже, да прекарам живота си с този мъж, който е доста по-млад от мен. Разликата във възрастта има значение. Все пак съм суетна, притеснявам се от бръчки, от килограми… Надявам се да дам всичко, което му липсва или което очаква от мен. Спокойно ми е, чувствам се разбрана и мотивирана да правя нови неща“ – сподели Кали пред Алекс Сърчаджиева.

Снимка: bTV Media Group

Певицата призна, че е своенравна.

„Счупих си главата няколко пъти и сега реших да съм послушна. Всичко харесвам в него, но най-много очите му. Той има спокоен и разбиращ поглед. Не показвам мъжа до себе си, защото любовта обича тишината“ – поясни Кали.

Според нея дали да си щастлив или нещастен е личен избор. Въпрос на решение, което отнема секунди.

„Плакала съм. Най-трудно ми е било, когато големият ми син започна да ме наранява чисто по детски. Децата причиняват на родителите си неща, които не разбират. Аз съм причинявала на майка ми много страдания и днес то се връща“ – разказа певицата.

Снимка: bTV Media Group

Тя не прекъсва връзките на децата с бащите им. Малкият син Александър живее една седмица при нея, след това една седмица при баща си.

„Само с бащата на Алекс минахме през съда, защото сме по-емоционални. Не взимам издръжка от бащите, но те помагат. Бащата на Марк плаща образованието му, което никак не е евтино… Сега вече искам и четвърто дете“ – призна певицата, която е завършила философия.

Кали сподели и за 7-годишната си много токсична връзка.

„Поуката е, че трябва да слушаш майка си. Тя отдавна ме предупреждаваше. Съдбата дава сигнали, но често не им обръщаме внимание. Хората не се променят. Сигналите бяха неправилно отношение към другите ми деца, вербална агресия и др. Здравето ми се влоши, получих Хашимото на 42 години започнах да пия хапчета за щитовидна жлеза“ – призна Кали.

Тя допълни, че толкова спокойна любов като сегашната, не е имала.

„Не съм готова за брак, вече не се виждам като булка. Два пръстена съм получавала, но не се стигна до венчило. Сега това не ми е приоритет“ – сподели певицата.

Снимка: bTV Media Group

Във видеото най-горе можете да разгледате дома й – пианото, любимия диван, камината, статива, на който рисува, кухнята, където готви много често, звукозаписното студио…