Нина сама написва текстът на новата си песен “Сън”. Песента има две версии - оригинална и ремикс. Нина споделя, че ремиксът й е любимият.

Най-добрите песни на Нина “Ти”, “Нека вали” са меланхолични, през пандемията тя решава да се противопостави на общото емоционално състояние, обзело хората, и създава две нови песни “Тебе да вземем” и “Сън”, които са противоположното на предишните й - с оживени ритми.

"Вдъхновението го намирам в хората, с които работя. Хората, когато вярват един в друг, си дават тези криле

Снимка: .instagram.com/nina_nikolina_official

Нина Николина обича да пътува и често го прави. Цялото лято обикаля и споделя, че вече навън навсякъде й се струва нормално положението благодарение на зелените сертификати. Според нея хората трябва поемат своята отговорност към обществото.

На 12-и ноември предстои акустичния концерт на Нина в София лайв клуб, за който тя винаги си е мечтала.

Снимка: Facebook

Реших, че трябва да предложа нещо различно на моята публика - народни песни, изпълнени напълно акустично без никакви електроники”, сподели Нина за концерта.

Цялото й семейство се вълнува за предстоящия й концерт, дъщерите й нямат търпение да я придружат на събитието. За онлайн обучението на децата й певицата сподели, че не среща проблеми, понеже те вече са големи и се справят сами без нейната помощ.