"Покъртително е това, което се случва в момента. Войната е чудовищна!" - споделя Ирина Флорин, която ще бъде част от благотворителната инициатива на bTV "Добрият пример". 

На 6 март bTV и bTV Radio ще излъчат специална програма, посветена на добрите примери и благотворителните инициативи, които българският народ и различни организации оказват на пострадалите от кризата в Украйна. 

Ирина Флорин приема поканата да се включи в този концерт, без да се замисли, и споделя, че за нея това наистина е чест. Според изпълнителката в една война тези, които са най-беззащитни, са децата. Самата тя е искрена, че и коронавирусът, и войната в Украйна за нея са голям стрес и се надява много скоро всичко да приключи. 

Споделя, че разумът е спасението от войната и се надява такъв да проявят всички, замесени в конфликта.

"Не съм очаквала, че ще има война, докато съм жива. Братоубийствена война не бях очаквала!" - споделя изпълнителката на хита "Мога".

Според нея в момента не можем без съпричастност, човещина и любов. Въпреки всичко се опитва да е позитивна, за да го предаде и на хората, които я слушат. 

Ирина Флорин довършва и новия албум и се надява скоро да го представи пред публика.  

Споделя, че докато пее на благотворителния концерт, ще мисли за детските очи, които е гледала в новините. А също и че ще се опита именно чрез песните си да предаде повече позитивизъм и на публиката. 

Цялото предаване гледайте на btvplus.bg.