Огънят на тяхната любов пламва на един концерт на „Аеросмит“ – тя го вижда и веднага забравя за Стивън Тейлър. Животът ги среща малко по-късно, защото по онова време и двамата са обвързани. Тя твърди, че първа му е предложила брак, макар и на шега, а впоследствие имат две сватби. Плод на любовта им е малкият Дейвид, който е на година и 9 месеца. Юлия има и син Игор, който вече е на 12.

Снимка: bTV Media Group

„Дидо е баща на десетилетието. Когато раждах, лекарката ме наплаши, че имам мъж рок звезда, който няма да ми помага. Обаче изобщо не е така. Дори имах пътуване до Малта по работа, връщам се вкъщи и всичко беше чисто, подредено, дрехите изпрани… Дидо понякога и готви. На Нова година направи руска салата. Макар и без салам – беше много хубава“ – сподели Юлия в „Преди обед“.

Снимка: bTV Media Group

Дидо разказа как Игор на моменти е много грижовен към братчето си, но ситуацията като цяло е „обичам те, но ме е гнус от лигите и памперсите ти“.

Снимка: bTV Media Group

„Разказаха ни играта с това онлайн обучение. Игор е геймър и без това стои много пред компютъра“ – допълни музикантът, който по време на пандемията се е отдал на домашно творчество в студиото, което си направи преди две години и използва „като мъжко убежище“.

Снимка: bTV Media Group

„Пораснах, не ми липсва купонджийския живот, вече не съм в това настроение. С дете нещата бързо се променят към отговорност. Липсват ми концертите, живата връзка с хората. За последно бях на сцена през есента. С групата създаваме нови парчета, а аз правя и мой си проект, който ще се оформи до края на годината“ – сподели Дидо.

Снимка: bTV Media Group

Юлия слуша неговите творби и му казва, ако нещо не й хареса.

„Това ми е много полезно. Не се сърдя, че размахва голямата секира“ – поясни музикантът.

Снимка: bTV Media Group

Юлия призна, че няма нищо против трето дете, защото иска да има и момиченце, докато 38-годишният певец коментира, че му е рано за тази стъпка.

Снимка: bTV Media Group

„Харесва ми да съм бременна, ядеш каквото искаш, пълнееш си спокойно. Само при раждането вече има стрес. Твърдят, че имало жени, които раждат в оргазъм, т.нар. оргазмично раждане. Пробвах с медитации и дишане, но не се получи“ – разказа Юлия за раждането на второто си дете.

„Засега има само оргазмично зачеване“ – пошегува се водещят Сашо Кадиев.

Вижте целия разговор във видеото горе.