На 23 април Деян Каменов-Дидо от D2 и украинката Юлия Кулиш станаха родители на Дейвид. Снощи те участваха в "Шоуто на Николаос Цитиридис", за да споделят емоциите около прекрасното събитие.

Николаос:
Дидо, аз навремето участвах в твоя конкурс „Голямото междучасие“. Тогава ти каза за моята банда „Има хляб в тия момчета, ама няма салам“ (смях). Кажете сега как се чувствате с бебе вкъщи?

Дидо:
За мен е ново изживяване, на Юлия й е за втори път (има син Игор от предишен брак – бел.ред.). Нямам търпение да гушкам бебето и да го закачам. С Юлия го дундуркаме на ръце, бършем заедно дупе, къпем го... Всъщност бебето е тук, в стаята.

Николаос:
Ти присъства ли на раждането?

Дидо:
Не държах да гледам процеса, ако ме разбираш от чисто мъжка гледна точка. Но го полях няколко пъти в продължение на два-три дни по стара българска традиция (смях).

Снимка: bTV Media Group

Николаос:
На какъв език му говорите?

Юлия:
Аз му говоря на руски, Деян на български.

Николаос:
А на какъв език се карате?

Дидо:
Руският е много цветущ в това отношение. Освен това винаги я разсмивам, когато говоря на руски, така че се смегчават нещата.

Николаос:
Как се чувствахте в тези трудни месеци?

Дидо:
Карантината съвпадна с раждането на детето и имам много време да съм вкъщи. Кефя се, че мога да му обърна внимание и да помогна на Юлия.

Снимка: bTV Media Group

Николаос:
Носят се слухове, че ще напускаш D2.

Дидо:
Не е вярно. Много добре се разбираме и работим чудесно заедно.

Вижте целия разговор, за да чуете как Дидо казва на руски „Жена ми е най-красивата на света“.

„Виж колко е хубаво да се обясниш в любов на руски по българска телевизия с гръцки водещ“ – коментира Николаос Цитиридис.