Дидо от група D2 стана татко за първи път. От 23.04 той вече има син.
Няколко дни преди това майката Юлия Кулиш сподели снимка на сладко малко боди, което е купила за бебето.

Членовете на D2 честитиха емоционалното събитие на фронтмена си и пожелаха здраве на цялото семейство. От група "Конкурент" не пропуснаха да закачат младия татко с коментар под снимката - "Да започва да се "върши работата" за второ! Честито от мен и цялата група Конкурент!"

 

 

Докато съпругата му беше бременна в 5-ия месец, в студиото на COOL...T Дидо сподели, че няколко пъти си е правила тестове, които са били положителни, а след това се е оказвало, че не е бременна. Затова, когато забременява, певецът дори не смеел да се зарадва.

"И аз този път хем исках да се зарадвам и да знам, че нещо толкова хубаво ни идва в живота, хем не знаех дали е истина. За това просто се усмихнах и казах: Супер! Искам когато отидеш на изследване да сме сигурни, че е това", разказа певецът.


Двамата със съпругата му Юлия се ожениха на романтична сватба в Несебър. Тя има син от предишен брак, който се казва Игор.

Дидо стана големият победител във "Фермата: Съединение", като стана и първият популярен участник в историята на шоуто, който спечели фермерското риалити на bTV.