От 6 септември зрителите на bTV ще имат възможност отново да гледат любимото си предаване „Преди обед“. Шоуто, което дава любопитна и актуална информация за света на шоубизнеса, модата и кулинарията, се завръща за 11-и сезон.

В студиото на сутрешния блок „Тази сутрин“ бяха водещата Деси Стоянова и творческият директор на предаването Георги Тошев. Тя споделиха с какво новият сезон ще се различава от предишния.

Преди всичко в предаването ще видим нови лица. Част от екипа на bTV става водещата Радина Червенова, която ще води рубриката „Опасни връзки“ и ще се гмурка в дълбините на човешките взаимоотношения.

Сред новите лица ще са актрисите Сара Драгулева, която сега завършва НАТФИЗ и Поли Недкова, позната на зрителите от сериала „Съни Бийч“.

Почитателите на предаването могат да са спокойни, защото в екипа остават и вече познатите и обичани лица, като д-р Неделя Щонова. Но най-важното е, че гръбнакът на предаването отново ще са водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев, чиято динамика прави „Преди обед“ толкова уникално и интересно предаване.

За отношенията си с колегата си, Деси Стоянова отбеляза, че те имат „италиански тип връзка“ – казват си всичко директно, понякога мненията им се сблъскват, но понеже не премълчават нищо, могат да продължат напред.

В този сезон водещите ще имат тайни мисии, а зрителите ще се опитват да познаят кой от двамата е получил такава. Зрителите също така ще имат по-голямо участие в дискусията, която се води в първата част на предаването.

След завръщането си на 6 септември, „Преди обед“ ще е с 10 минути по-дълго времетраене и ще продължава до 12 часа.