Името му е Митко Манолев, но всички му казват чичо Митко или Митко Шестака, заради шестте пръста на ръката му. Бащата на три деца беше един от най-колоритните и обичани участници в предаването „Фермата“ по bTV, но отпадна, след като загуби дуел със Стоян.

Снимка: bTV

Той призна, че не е очаквал битката да е много трудна и всъщност не го е затруднила, но това, което го е спънало, е късметът: „Загубих жребия кой ще играе първи и втори и това ми оказа влияние“, каза той в студиото на предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

Снимка: bTV

Митко не се сърди на опонента си Стоян и не смята, че другият мъж го е подвел нарочно, но все пак призна, че някои от постъпките му са го засегнали и натъжили. На въпроса какъв човек е Стоян, Митко отговори само "Объркан е, но е имал тежко детство и може би затова искаше да се представи максимално добре в предаването."

Чичо Митко се е чувствал съвсем като у дома си във "фермата", но това не е изненадващо, тъй като по неговите думи се чувства у дома си навсякъде. "Както казах и във визитката си, опериран см от срам. Вярвам, че човек трябва да е открит."

Снимка: bTV

За участието си в предаването той каза, че е искал да покаже само какво може, а не да прави интриги. Според него всички участници би трябвало да влизат точно с такава цел.

Въпреки, че загуби играта, 48-годишният Митко Манолев не съжалява за участието си.

Какво още каза отпадналият от „Фермата“ мъж може да чуете във видеото.