Ангел Тенев излезе от „Фермата“… за да влезе във фермата. Един от най-колоритните участници в най-българското риалити показа в ефира на bTV как продължава животът му след отпадането.

Когато не кръстосва пътищата на Европа като международен шофьор, Ангел помага на сестра си Недялка, която отглежда около 50 млекодайни крави сама във фермата си в с. Караджалово. Правят и домашни мезета от различни видове месо.

Снимка: bTV

„Ежедневието си е като във „Фермата“, животните не чакат – трябва да им се слага и на тях, няма делник, няма празник (…) Моята помощ е предимно като мъжка ръка – за съжаление, батко ми почина преди няколко години“, разказа Ангел. А работа за мъжка ръка не липсва – животните се хранят със собствен фураж, който стопанството си произвежда, налага се да се поддържат и машини.

„Хората, които го познават, знаем, че Ангел не е отишъл там (във „Фермата“) за парите, той е отишъл за емоцията, тръпката, да докаже на себе си и, може би, да види как живеят другите хора“, каза сестра му Недялка, която посрещна екипа на bTV традиционно – с хляб и сол.

„Фермата" ми даде един много добър поглед над нещата – видях истинските неща: живота, земята“, отбеляза и самият Ангел.

Вижте още във видеото!