Ангел Тенев е един от атрактивните участници във "Фермата" 6. Прочу се с притчата за добрия и лошия вълк, който всеки храни в себе си. Твърди, че в новия сезон на предаването е влязъл само с "добрия вълк".

В "Тази събота и неделя" той коментира пред Петя Дикова отпадането си от хлебаря Финци, като с типичната си откровеност изрази известно разочарование, че интервюто няма да е пред любимата му Диана Любенова.

„След като съм отпаднал, разбира се, че съм допуснал грешка, но тя е минимална, защото спечелих голяма награда вътре – отворих си сърцето. По време на дуела нямах концентрация, не виждах друго освен Камелия. Може би пък е било благоприятно да изляза точно в този момент“ – коментира 43-годишният Ангел от село Караджалово.

Снимка: bTV Media Group

„Да си влюбен не е страшно. Преди време мислех, че любовта е само за 17-годишните. Търся я тази любов, а защо не ме спохожда – не знам… Камелия е много красива, биткаджийка е. Дали любовта е споделена – надявам се да е“ – сподели Ангел.

Той добави, че Андрей, Жанет Осипова, Мария и Калоян от шестото издание на „Фермата“ са го посрещнали много радушно след отпадането му от настоящия сезон. Тези хора той чувства като семейство.

Снимка: bTV Media Group

„Стоичков е страхотен! Заради него през 1994 г. развявах знаме от багажника на един москвич, бил съм тийнейджър. Настръхвам, като говоря за него. Душата и сърцето му са огромни!“ – така Ангел коментира часовете, прекарани заедно с великия футболист.

„Симона всички я мислят за градско чедо, но тя е открита, докато другите са със задни мисли. Когато има стратегия, не може да се построи мост“ – така мъжът отговори на въпроса дали „Мостът на времето“ (мото на осмия сезон на „Фермата“ – бел.ред.) ще бъде построен.