Албена Павлова не слиза от театралните сцени и влиза много добре в ролите на добрата съпруга (и в живота, и на екрана) - 30 години семеен живот и 13 сезона съпруга на Любо Нейков в "Столичани в повече". Актрисата гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис", за да разкаже повече за работата си в сериала на bTV и какво е посъветвала дъщеря си.

"Тя беше на 12 години, когато започна, даже не беше тийнейджърка още", спомня си Албена Павлова.

"Много съм щастлива, че беше в това семейство в сериала. И то точно в една възраст, в която започва да оспорва авторитета на биологичните си родители и на семейството си", допълва актрисата.

"Аз много пъти съм казвала на Къци и на Силвето: Благодаря, че в една много трудна възраст вие ми я отгледахте", казва Албена.

Дъщеря й Мина Маркова вече не се занимава с актьорство и в момента учи психология в Холандия.

"Видяла съм най-хубавото от тази професия, но си дадох сметка, че не съм дала шанс на себе си да пробвам нещо различно", казва Мина.

"Моите родители не искаха да се занимавам с това. Един ден мама ми каза: Виж какво, стани актриса, ако искаш - само ми обещай да не се омъжваш за актьор", спомня си тя.

"След като ми беше разрешено, моят интерес вече започна да се насочва другаде", казва Мина.

"Всеки да си сложи чисто нови обувки и да си поеме по неговия път", отсича Албена Павлова.

Вижте още какво сподели актрисата Албена Павлова в "Шоуто на Николаос Цитиридис" във видеото по-горе, както и повече в сайта на bTV.