Рядко се случва едно интервю изведнъж да заема формата на приятелска среща. Да, така се случи със семейство Маркови. Разговорът бе толкова приятен, истински и откровен, че решихме да възпроизведем ключовите от него моменти.

LadyZONE.bg: Здравейте! Да започнем с първия въпрос – как бихте се определили като семейство?
Емил - “Задружно!”
Албена - “Шумно.”
Мина - “Интересно.”

LadyZONE.bg: Какво ново се случва в артистичното ви семейство?
Албена - “Сега сме в преход, когато свикваме да бъдем с един по-малко. Големият ни син се изнесе да живее самостоятелно и на мен лично ми е трудно.”
Мина - “Той живее на пет минути от вкъщи!”
Албена - “Да, но това в никакъв случай не означава, че се виждаме често или че се чуваме по телефона всеки ден. Уважаваме неговия избор и се стараем да не нарушаваме неговото спокойствие и да не навлизаме в личното му пространство, колкото и на майката (на мен) да й се иска. Липсва ми.”
Емил - “Това, че не се обажда означава, че е добре!”

LadyZONE.bg: Мина, как би определила родителите ви?
Емил - “Този въпрос, трябва да се обсъжда насаме...”
Албена - “Е, защо! Може би сега е моментът да разберем!”
Мина - “Аз съм късметлийка, за това че съм по-малката и батко е отворил врати, които ако беше обратното, щяха тепърва да се отварят. [б.ред. тук става въпрос за развитите умения на родителите им като такива] Постепенно и ние ще ги научим - на свобода! Пораствайки.”
Албена - “В интерес на истина, най-добрият ни учител бе синът ни. Къде с добро, къде с лошо – той ни научи на много неща. В никакъв случай не смятаме, че сме идеални. Той ни научи как да се отнасяме с един подрастващ човек, който търси себе си, който иска да се развива и върви по своя път.”