Съвсем малко не достигна на Светослав Славчев, за да достигне до финалното гласуване за победител в "Survivor". Той гостува в "Тази неделя" заедно със своята братовчедка, попфолк изпълнителката Лияна, а брат му, певецът Константин, се свърза по телефона от дома си.

„Всичко гледах от Survivor. Ако имах концерти, връщах назад. Притесних се защо всеки ден е с една и съща тениска, но после разбрах, че са им разрешили само по една блуза“ – сподели Константин от двора на къщата си, където в неделната утрин скубеше трева.

„Много неща не ми достигнаха, за да съм последният оцелял. Храната ми беше малко, за да мога да мисля, за да изградя стратегията да стигна до финала. Отиваш на остров да оцеляваш с група непознати и в един момент трябва да намериш общ език с тях. Аз бях доста по-голям от тях и беше много трудно. Много е важна социалната игра, защото в крайна сметка всички тези, които номинираш и изгониш от играта, накрая стават жури и ти трябва да им направиш мили очи и да ги убедиш да гласуват за теб, което много трудно може да стане. Но Благо успя да го направи, за което го поздравявам и затова стана победител", разказа Светльо.

Той има две деца – син, който се занимава с ветеринарна медицина, и дъщеря, която е на четири години.

„За мен Светльо и Коцето са като братя. Израснахме заедно. Е, понякога ме тормозеха. Към Коце например трябваше да се обръщам с „Учителю“ – сподели Лияна детски спомени.

Какво още разказа щурото семейство в ефира на "Тази неделя", вижте във видеото!