„Ще затворя книгата Survivor, но ще отворя много по-важна книга – книгата на любовта. Преди около 3 години в живота ми влезе една невероятна жена, мила и всеотдайна“ – сподели в ефир шампионът по лека атлетика Иван Булкин. След това той коленичи с пръстен в ръка и, гледайки към камерата, предложи брак на Антония.

„Правих този пръстен от първата седмица в Survivor, с пирони, с ножове, всичко, с което можех да дълбая през дървото. Чаках да дойде последният ми ден в предаването, за да изпълня предназначението му. Това стана точно на 60-ия ден от живота ми на острова. Мога да кажа, че това е най-смелото нещо, което съм правил! Изключително щастлив съм, че имах възможността да изживея подобно приключение. Сега все едно животът ми започва отново.

Няма как да се върнеш същия човек от подобно предаване. Всеки от нас премина през своите вътрешни битки, всеки от нас се промени и израсна. Няма да ви лъжа, беше изключително трудно, не толкова физически (поне за мен), колкото психически. Имах много трудни моменти, но незабравимите бяха в пъти повече. Може да не съм големият победител в Survivor, но истината е, че аз спечелих всичко! Благодаря на всички, които ме подкрепяха през тези два месеца, за мен това значи много! Надявам се да съм се представил достойно!“ – написа по-късно Иван Булкин в Инстаграм.

Много интересни неща сподели и бъдещата булка Антония.

„Ситуацията е следната: седнал си, гледаш си Survivor. Около теб са приятелят ти, който преди няколко дена се е върнал от Доминикана, и майка му. Хапвате, говорите си, наваксвате все още. Дотук всичко изглежда като една обикновена понеделнична вечер. Часът е към 11 без 10 минути. И изведнъж в края на епизода твоят приятел започва да говори нещо на екрана, което те кара да загубиш ума и дума. Той ти прави предложение за брак по телевизията! В същото време влизат всички твои приятели и близки, които явно са чакали точно този момент пред вратата на апартамента. Конфетите гръмват, шампанското се разлива, започваш да получаваш букети с цветя. Ти си толкова развълнуван, че дори не разбираш кога твоят любим е застанал на едно коляно зад теб и държи отворена кутия с пръстен в нея! Ти, безкрайно щастлива и изненадана казваш "ДА!"! И в този момент осъзнаваш, че това не е просто поредната понеделнична вечер, а може би най-хубавата вечер в живота ти!“

Иван също добавя свои думи към разказа.

„Искам да благодаря на всички мои близки и приятели, които участваха в организацията на тази вечер! Нямахме почти никакво време, аз дори нямах истински пръстен, носих само дървения такъв от Сървайвър. Буквално имахме 3 дни, защото знаех, че в понеделник ще се излъчи въпросният епизод. Всичко се получи страхотно, беше незабравимо! Моята женичка беше на седмото небе, което за мен беше най-важно! Специални благодарности за Благой Георгиев, който поръча тортата и дойде специално за случая! Радвам се, че имам възможността да те нарека мой приятел! От теб научих много и съм сигурен, че тепърва ще уча още! Беше една уникална вечер! Благодаря!“

През януари 2021 г. разговаряхме с Иван по случай имения му ден. Ето какво каза той за приятелката си тогава пред LadyZone.

Имаш ли си приятелка?
Да, с Антония сме заедно от три месеца. Сериозни са нещата, радваме си се, слушаме се (смее се). Тя учи право в Пловдивския университет и работи в нотариална кантора. След работа тренира дечица по художествена гимнастика.

Цялото интервю можете да прочетете тук: