Лесно и бързо предястие.
Съставки
- 1-2 щипки Сол
- 150 г Зелена салата
- 1 ч.л. Сух чесън
- 12 бр. Печурки
- 100 г Спанак
- 175 г Крема сирене
- 100 г Кашкавал
- 1 бр. Яйце
- 1-2 щипки Черен пипер
Начин на приготвяне
- 1. Гъбите се почистват и пънчетата им се отстраняват. Крема сиренето се смесва с настъргания кашкавал, сухия чесън, яйцето, наситнения спанак, сол и черен пипер на вкус.
- 2. Гъбите се пълнят със сместа.
- 3. Пекат се 15 минути в загрята на 180 градуса фурна. Сервират се върху канапе от зелени салати. Съвет: По желание може да се овкуси сместа за гъбите с чили на прах.