Лесно и бързо предястие.

Съставки

  • 1-2 щипки Сол
  • 150 г Зелена салата
  • 1 ч.л. Сух чесън
  • 12 бр. Печурки
  • 100 г Спанак
  • 175 г Крема сирене
  • 100 г Кашкавал
  • 1 бр. Яйце
  • 1-2 щипки Черен пипер

Начин на приготвяне

  • 1. Гъбите се почистват и пънчетата им се отстраняват. Крема сиренето се смесва с настъргания кашкавал, сухия чесън, яйцето, наситнения спанак, сол и черен пипер на вкус.
  • 2. Гъбите се пълнят със сместа.
  • 3. Пекат се 15 минути в загрята на 180 градуса фурна. Сервират се върху канапе от зелени салати. Съвет: По желание може да се овкуси сместа за гъбите с чили на прах.