Простичките неща често са най-хубави. Това с пълна сила важи за този сладкиш. Приготвя се от традиционни продукти - брашно, яйца, масло. Добавяме орехи и какао и имаме едно истинско шоколадово съвършенство за небцето.
Съставки
- 4 бр. Яйца
- 1 ч.ч. Захар
- 1 ч.ч. Брашно
- 2 с.л. Какао
- 1 ч.ч. Орех
- 1/2 пакетче Краве масло
- 2 ч.л. Бакпулвер
Начин на приготвяне
- 1. Разбийте яйцата със захарта.
- 2. Добавете брашното и какаото и разбийте отново.
- 3. Сипете и бакпулвера.
- 4. В тавичка разтопете маслото. Върху него сипете разбитата смес. Отгоре поръсете с орехите.
- 5. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса.