Лъчезарната нутриционистка Ина Първанова е поредният участник, който напусна екстремното приключение „Островът на 100-те гривни“.

След масовата игра за оцеляване, в която участваха шест души, Ина остана без гривни, но и не пожела да бъде спасена.

Снимка: bTV Media Group

„Не ми давайте гривна. Моят премислен избор е да си тръгна. Очакват ме феноменални неща в България и нямам търпение те да се сбъднат. Бъдете благословени всички! Благодаря ви, че бяхме заедно!“ – заяви тя.

Снимка: bTV Media Group

Как обаче започва всичко?

Когато е на 20 години, Ина кандидатства за подобен риалити формат с оцеляване, но така и не й се обаждат. От тогава в нея живее мечтата да преживее такова приключение.

Миналата година започва да тренира по-усилено и дори посещава тренировки, в които те подготвят за риалити предаване със силови игри. При посещението на едно събитие за личностно развитие, лекторът там кара всеки участник да си напише по 100 мечти, които има.

Снимка: bTV Media Group

Нещо обаче не дава мира на Ина да ограничи списъка си само до 100, затова нутруционистката написва 103 мечти. Две седмици след събитието, 103-та мечта се сбъдва първа от списък - обаждат й се, че е приета да участва в „Островът на 100-те гривни“.

 

Мимо-Гарсия се превръща в един от най-близките хора на Ина в предаването, но и след него.

Снимка: bTV Media Group

„Той е изключителен човек, толкова многопластов и сладкодумен. И е човек, който ме приема такава каквато съм. Не ме съди, защото съм шумна, игрива и по-шантава на моменти“, споделя Ина.

Двамата водят много дълбоки разговори на Островът и това ги сближава. Иван от Чирпан, Биляна и Виктор Митов също стават сред близките й хора и след предаването.

Снимка: bTV Media Group

Въпреки че от 5-годишна не е ходила на къмпинг и предпочита да посещава по-хубави курорти, но суровите условия на Филипините не успяват да уплашат. Тя стоически издържа дискомфорта и всяка вечер се радва на изключителния небосвод.

„В бурите там видях най-красивите светкавици, които някога съм виждала“, разказва нутриционистката.

„Оказа се, че съм бая жилава и издръжлива, защото там ми се случиха много здравословни проблеми“, признава тя.

Снимка: https://www.instagram.com

Ина си тръгва заредена с положителни емоции от „Островът на 100-те гривни“. А в България, докато развива своя бизнес в сферата на мрежовия маркетинг, тя среща и любовта.

 

След предаването тя успява да завърши своя практически курс, който цели да покаже на хората първите стъпки как да водят по-здравословен начин на живот. Често води семинари по темата пред голяма аудитория в България и в чужбина.

Снимка: https://www.instagram.com

„За мен е важно да се научим как да общуваме, как да бъдем по-добри хора – първо към себе си, после към останалите. Винаги в основата на нещата са отношенията“, споделя Ина.

Една от най-големите мечти на Ина в професионален план е да напише детска книжка. Тя дава обещание пред Мимо на Филипините и скоро ще го изпълни.

Ина има вече един брак зад гърба си. С бившия й съпруг живеят в къща близнак, но всеки води своя личен живот отделно. Двамата са в прекрасни отношения и си делят грижите за кучетата им.

 

Снимка: bTV Media Group

На Островът Ина не скри своите симпатии към чаровния пожарникар Венци, който е и по-млад от нея. Но огън от любов така и не пламна помежду им. Но за любовта си има време и както Ина казва „понякога ти се иска любовта да ти се случи по-скоро, отколкото си готов“.

Островът учи Ина на търпение. Отскоро тя  има мъж до себе си. Любовта среща в очите на чужденец, с когото се запознават още преди години на бизнес събитие, което тя води, а той гостува. Малко след като се връща от Филипините и няколко харесани снимки в Instagram по-късно, той започва да пише на Ина и излизат на първа среща.

„Той е гражданин на света и аз така се чувствам. Много ми харесва, че и двамата обичаме да пътуваме и можем да работим отвсякъде. Много съм щастлива и благодарна“, споделя нутриционистката.

„Много бързо се усети едно взаимно чувство между нас. Стигнахме до там и да кажем на семействата си един за друг. Надявам се това да е човекът, поне аз така го чувствам“, разказва тя. 

Ина си пожелава винаги да има любов в сърцето, за да я дава на другите. Мечтае си повече хора да могат да обичат себе и да има едни по-чисти взаимоотношения между хората.

Кой иска да победи, змии или хлебарки предпочита и кое е най-нездравословното нещо, което е яла на Островът, вижте какво ни разказа Ина във видеото в началото.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK