В новата колекция на сватбен бутик Steff Wedding & Mia Chael – Tender is the Touch няма нищо задължително. Тя е създадена така, че да освободи бъдещите булки от мисълта каква трябва да бъде сватбата им и да им даде свободата да я направят такава, каквато ще отговори на техните разбирания. Започвайки от визията, двата бранда си поставят за цел да създадат смели и различни дизайни, с изчистени, но категорични линии, с фокус върху бохо, рустик и винтидж стиловете.

Снимка: Steff Wedding

Колекцията, създадена за Steff Wedding от младата българска дизайнерка Михаела Стоянова, се състои от 5 сватбени рокли и един сватбен костюм, вдъхновени от докосването и искрената истинска любов на двама души. Основните материали на колекцията са висококачествени сатен и шифон, за да подчертаят усещането за феерия, освободеност и лекота на движението. Именно комфортът е в основата на всеки дизайн от Tender is the Touch.

Снимка: Steff Wedding

От 3 юни до 6 юни цялата колекция, както и всички останали модели от сватбен бутик Steff Wedding могат да бъдат разгледани в Pop-up магазина им в София, ул. Ивайло 1, In&Out the Concept Store. След това ще бъдат налични във физическия бутик на бранда в гр. Враца, ул. Димитраки Хаджитошев 5. Вече могат да бъдат разгледани и на официалната страница .

Снимка: Steff Wedding

“Искам да предложа на клиентите си селекция от сватбени рокли, които не се подчиняват на ограниченията и могат да помогнат на всяка булка да открие себе си в тях и така да подчертае индивидуалността си”, споделя създателката на Steff Wedding, Симона Климентова.

Снимка: Steff Wedding

В същото време от бранда не правят компромис с качеството и се стремят да предоставят на клиентите си избор на стилни дизайни на световно ниво, но на достъпни за българския пазар цени. Използваните материали са с високо качество, внимателно селектирани от двата бранда, за да отговарят на всички изисквания за висок стил продукти.

Снимка: Steff Wedding

“Докосване. Може би една от най-нежните и въздействащи думички, когато става въпрос за любов, материя за булченска рокля и цялостно усещане”, така обяснява вдъхновението си Михаела Стоянова, създателката на Mia Chael.

Михаела Стоянова
Снимка: Steff Wedding

Tender is the Touch допълва в идеален синхрон бутиковата селекция от сватбени рокли в Steff Wedding, бранд, който от самото си начало иска да предложи на булките различен и отличаващ ги стил, носещ усещането за лекота, фееричност и истинска доза щастие.

Симона Климентова
Снимка: Steff Wedding