Тези дни три красиви българки привлякоха вниманието ни с червените си рокли.

Есил Дюран в шармантна червена рокля.

Кадрите са от коледното парти на голяма компания в луксозен бургаски хотел.

54-годишната певица е в отлична форма.

„Не си правя често равносметки за рождения ден, но тази година бях на тази вълна - какво добро направих, по-добра ли съм в това, което правя, бях ли достатъчно любяща майка и грижовна съпруга. Равносметката ми е, че доникъде не съм я докарала, пошегува се Есил Дюран в "Тази събота и неделя" през юли месец.

Певицата Йоана Захариева – Йоко се снима на снега с червена рокля, като озаглави снимката „Снежанка“.

„Синовете ми, както за всички родители – децата им, са нашите учители. Първо ме научиха, и то абсолютно инстинктивно, да не лъжа, като на първо място да не лъжа себе си, защото така се наранявам, както и близките си. Тяхната мила детска откровеност ме научи на честност. И най-вече да отглеждам детето в мен, да не го забравям. И двамата са ученици – Ясен е на 18, Йово е на 16 години. Яската завършва тази година 12-и клас, наскоро взе шофьорска книжка и предстои да купим кола за дипломирането му. Вече си има компания, гадже, много е самостоятелен. От лятото и двамата работят при баща си в лятното кино в Царево, което той взе да управлява. За мен, като майка, е важно да знам, че съм ги научила да си мият чиниите, да чистят, да готвят... Спокойно могат да се оправят и няма нужда да чакат някоя жена да ги отглежда като майка им, защото майка им не ги е отглеждала като повечето майки“ – сподели със смях Йоана пред LadyZone.bg в началото на 2022 г.

Цялото интервю е тук:

Радина Боршош също ни впечатли с червена рокля, а текстът й към снимката е „Декемврийско настроение“.

В края на юни актрисата от Народния театър "Иван Вазов" се омъжи за фотографа Владимир Томашевич.

Сред гостите на сватбата бяха актрисите Теодора Духовникова и Ани Попадопулу, вокалистът на "Остава" Свилен Ноев и други звезди.