Били ли сте на сватба, на която сте се чудили булката или нейната свекърва е по-красиво облечена? Защото на церемонията, на която Бруклин Бекъм и Никола Пелц си казаха "Да" се случи точно така. 

Свекървата Виктория Бекъм се появи със зашеметяваща рокля, за която вече цял свят говори. 

Бившата спайска сподели подробности около тоалета си само ден след като грандиозното събитие отмина. 

Няма как да не се съгласим с факта, че роклята на Виктория Бекъм е сериозна конкуренция на булчинската рокля на Никола Пелц, която бе обявена за истинско изкуство. 

От какво е направена?

Роклята, която Виктория Бекъм облече за сватбата на сина си е първият аутфит от висша мода, създаден от ателието и в Лондон. 

Платът е доставен от специална фабрика в Италия. Той е сив и изглежда като разтопен метал.

Роклята пада тежко и красиво.

Горната й част е обшита с 3 различни вида дантела. Бюстът е декориран и с ръчна бродерия.

Колко време е отнело ушиването?

Невероятно е, но рокля, която изглежда толкова изящно, е направена само за 5 дни. По нея са работили трима дизайнери от лондонското ателие на Виктория Бекъм.

"Толкова съм благодарна на екипа си, че създаде нещо толкова карсиво за мен" - сподели Виктория в Инстаграма си. 

Родителите на модната икона също бяха изключително изискани с избраните тоалети. 

С рокля със свръх дълъг шлейф и тайно послание беше и булката на сватбата Никола Пелц. Вижте специалното послание, което е поставила майка й в нейния тоалет. 

Официалната булчинска рокля на Никола е дело на Валентино.

Тя направи впечатление с изключително дългия си шлейф. Роклята е с класическа, права, изчистена кройка, но всички останали детайли говорят за разточителство и лукс. 

Булката е била с дълги дантелени ръкавици и огромен воал от прозрачна дантела с шевици по краищата, който е бил изработен ръчно.  

Любопитен факт е, че майката на булката е добавила малък талисман против зли очи за дъщеря си. Явно дори да те наричат "злото момиче" има и друго зло.

Към роклята дизайнерите са зашили и тайно послание от майката на булката със син конец. За него не е знаела дори самата булка.

По традиция на американските сватби булката винаги има нещо ново, нещо старо и нещо синьо. Самата Клаудия Пелц също е била облечена в красива синя рокля.

Цветът на роклята е слонова кост. 

Деколтето й е квадратно, също като върховете на обувките. Много медии направиха връзка между тези обувки и визията на Виктория Бекъм, докато беше част от "Спайс гърлс".

 

Коя рокля ви харесва повече?