23-годишният модел Бруклин Бекъм, син на една от най-сексапилните двойки в света – Дейвид и Виктория, сключи брак с приятелката си, 27-годишната Никола Пелц.

Двамата са минали под венчилото на традиционна еврейска церемония тази събота във Флорида в имот, собственост на родителите на Никола. Сред гостите са били и семейството на Бруклин – родителите му, както и братята и сестрите му Ромео, Круз и Харпър.

На красивото празненство присъстваха още Серина и Винъс Уилямс, телевизионната звезда шеф Гордън Рамзи и звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория. Атмосфера от пристигането на гостите можете да видите във видеото.

Бруклин избра братята си Ромео и Крус за свои кумове, а сестра му Харпър (10 години) бе шаферка.

Никола е дъщеря на бизнесмена Нелсън Пелц и модела Клаудия Хефнър. Тя има още седем братя и сестри, които са били поканени на пищната сватба.

По време на пищната церемония гордите родители Виктория и Дейвид Бекъм бяха очарователни, докато се държаха за ръце, преди да отпразнуват, че най-големият им син сключва брак.

47-годишната Виктория бе олицетворение на елегантност в сива сатенена рокля с презрамки с украса от дантела, с прибрани на висок кок коси, оставяйки кичурите да падат свободно около лицето й.

Бруклин и Никола се сгодиха през 2020 г., след като съобщиха за връзката си през януари същата година. По-късно двамата увековечиха любовта си с татуировки. Плановете им за сватба обаче бяха осуетени от COVID пандемията.

Повече за Бекъмови >>

Освен че са една от най-привлекателните двойки, Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория са и една от най-стабилните. Те са заедно вече 24 години и за деня на влюбените Виктория сподели снимка от началото на връзката им.

Снимка: Getty Images

Дейвид и Виктория се запознаха през 1997 г., като по това време и двамата бяха на върха на славата си – тя като част от най-популярната женска група на 90-те, а той като най-известният футболист на „Манчестър Юнайтед“.

Влюбените обявиха годежа си през януари 1998 г., а синът им Бруклин се роди на 4 март 1999 г. – 4 месеца преди сватбата им.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дейвид и Виктория Бекъм имат трима сина Бруклин, Ромео Джеймс, Крус Дейвид и една дъщеря - Харпър. 

Фамилия Бекъм непрестанно показва загриженост и любов един към друг. Членовете на семейството се подкрепят, независимо дали става дума за работа, или за лични чувства. Съпрузите не забравят да поддържат и романтичните си отношения.

Още по темата: