Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще се оженят в къщата за почивка на родителите на булката в Палм Бийч, Флорида.

Но това не е просто къща! Бащата на Никола, милиардерът магнат Нелсън Пелц, купува обширното имение - известно като Монсорел - за 103 млн. долара през 2015 г. То се простира на 44 000 кв. м и разполага с плувен басейн, градини и красива гледка към морето. Тя би била перфектна за сватбена церемония на открито.

Родителите на Бруклин и Никола притежават няколко луксозни имота, които са на разположение за красива сватба. 

Дейвид Бекъм и Виктория имат имение в Котсуолдс, където отсядат, когато са в Обединеното кралство. Родителите на Никола пък разполагат с обширно място за живеене с 27 спални в покрайнините на Ню Йорк.

Самите младоженци вече живеят в имот, купен за 10,5 млн. долара в Бевърли Хилс. Но явно са решили, че  Флорида ще бъде най-подходящото място за празничния им ден. 

През последните седмици Бруклин и Никола били заети с планирането на сватбата, включително и да  дегустират вкусове за сватбената си торта.

Никола е избрала за дизайнер на сватбената си рокля Валентино. Тя ще бъде ушита по поръчка специално за нея. По този повод годеницата на Бекъм два пъти е пътувала до Рим. Там са избирали различни детайли за роклята, включително плат и кройка. 

Братът на Никола ще има специална роля на сватбата им. За Fashion Handbook тя разкрива, че той е поканен да бъде т.нар мъж на честта - най-добър приятел, на когото може да се разчита във всяка ситуация. На сватбата той е нещо като шаферка, но в мъжки вариант. 

"Бяхме два пъти в Рим, наблюдавахме всички в ателието, те са просто толкова талантливи. Първия път, когато отидох в Рим, заведох майка ми и брат ми Брад, а след това и Лесли, която е една от най-добрите ми приятелки в целия свят. Наистина е прекрасно да участваш в това и е много вълнуващо", споделя Никола.

Припомняме, че двамата се сгодиха през юли 2020 г. Преди това двамата бяха заедно 9 месеца. 

Преди актрисата Бруклин Бекъм е н имал яколко неуспешни връзки с актрисата Кло Мориц и модела Хана Крос.