След като най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм – Бруклин обяви официално годежа си с актрисата Никола Пелц, интересът към семейството на бъдещата младоженка очаквано се повиши. Оказва се, че то не е никак случайно.

Никола Пелц е на 25 години и едно от най-малките деца на американския бизнесмен и инвеститор Нелсън Пелц и неговата съпруга - 65-годишния бивш модел Клаудия Хефнър.

78-годишният Нелсън Пелц има 10 деца. Повечето от тях имат успешни кариери в сферата на спорта, шоубизнеса, модната индустрия и инвестициите.

Богатството на Нелсън се оценява на 1.6 милиарда долара. Той и Клаудия, която е третата му съпруга, са женени от 35 години и имат 8 общи деца. 78-годишният милиардер има 2 деца от първата си съпруга Синтия Ейбрамс.

Нелсън и Клаудия живеят в имение с 27 спални в град Бедфорд, Ню Йорк, който е любим на редица знаменитости като Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли и Брус Уилис.

През 1962 година бъдещият богаташ напуска университета в Пенсилвания и се захваща с малък по мащабите си бизнес със замразена храна в Бруклин, превръщайки се след години в най-големия дистрибутор на замразена храна в региона. След това нюйоркчанинът основава най-голямата компания за опаковане в света, която през 1989 година е продадена за 840 милиона долара.

Бащата на Никола Пелц е дългогодишен поддръжник на президента Доналд Тръмп. Освен това двамата са съседи от десетилетия, като и двамата имат имоти във Флорида.

Майката на Никола – русокосата красавица Клаудия е бивш модел, който в момента е най-известен със своите диаманти и филантропските си виждания. Нелсън и Клаудия създават през 2011 година семейна благотворителна фондация.

Никола има само 1 сестра и 8 брята. Сред тях има успешен бизнесмен, актьор, хокейна звезда, а единствената сестра на бъдещата съпруга на Бруклин Бекъм е състезателка по фигурно пързаляне, преди да се пенсионира от спорта и да стане дизайнер.