Принц Хари и Меган Маркъл ще бъдат сред топ гостите на сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц. Родителите на бъдещия младоженец – Дейвид и Виктория Бекъм са много добри приятели с кралската двойка, а през май 2018 година те също присъстваха на тяхната сватба в двореца Уиндзор.

Снимка: Getty Images

Въпреки че синът им засега само е обявил годежа си, британският „Сън“ твърди, че двойката бърза да определи дата, която да е удобна за Хари и Меган.

„Сватбата на Бруклин ще бъде една от най-звездните на всички времена, благодарение на известните му родители“, заявява запознат източник пред изданието, допълвайки „Принц Хари и Меган оглавяват списъка с гости, тъй като Дейвид и Виктория са добри приятели с тях и знаят, че присъствието им би направил деня още по-специален за младоженците.“

Снимка: Getty Images

Графиците на Меган и Хари са толкова натоварени, че Дейвид и Виктория искат колкото се може по-бързо да изпратят покани, за да са сигурни, че ще дойдат.

Сред другите спрягани ВИП гости за сватбата на 21-годишния син на звездната двойка е и сър Елтън Джон, който е кръстник на Бруклин. Елтън присъства на сватбата на Меган и Хари, като изпълни цели 4 песни в тяхна чест.

Снимка: Getty Images

Междувременно младият фотограф и бъдещ младоженец публикува още снимки от годежа си с милиардерската щерка и актриса Никола Пелц. От тях се вижда, че и бащата на американката – 78-годишният бизнесмен и инвеститор Нелсън пелц, също е присъствал по време на предложението.