Дългоочакваната сватба на Бруклин Бекъм с Никола Пелц наближава. Всички в семейство Бекъм се подготвят за големия ден в типичният техен стил. 

Семейството наскоро посети курорт в Маями, за да се наслади на почивка край басейна и водните пързалки.

Дейвид и Виктория, които са една от най-стилните двойки в света, прекараха известно време на супер яхта за 5 милиона паунда. Разбира се, придружаваха ги и децата им Ромео, на 19 години, и Харпър, на 10 години.

Двойката изглеждаше по-близка от всякога, тъй като се гушеше на дивана и отбелязваше нещо на телефона на Дейвид. Виктория демонстрира и изключителна близост и обич и с децата си.

Явно наближаващата сватба изобщо не я притеснява и тя стои далеч от трескавите приготовления. 

Сватбата на сина им Бруклин се очаква да се случи в някое от крайбрежните имения на бащата на булката, бизнесменът милиардер Нелсън Пелц.

Той притежава екстравагантно имение в Палм Бийч, Флорида и може би точно това ще е мястото за тържеството. 

А Бруклин и годеницата Никола изглеждат напълно обсебени един от друг. Наскоро той сподели сладък кадър в Инстаграм на бъдещата си съпруга по повод Международния ден на жената.

"Вдъхновяваш ме всеки ден и не бих могъл да си представя живота без теб" - написа той. 

Явно по повод сватбата всичко е организирано и няма излишна паника. Ако съдим по другите снимки в профила му, любимото му готвене е това, скоето той запълва дните си в момента.