26-годишната Никола Пелц се появи в инстаграма на Виктория Бекъм. Изглежда младата жена, която е сгодена за сина на Виктория и Дейвид Бекъм, си е позволила да заеме дрехи от бъдещата си свекърва, може би без да пита (както се подразбира от текста към снимката):

„Изглежда бъдещата госпожа Бекъм пак е бъркала в гардероба ми“, написа певицата и модна икона Виктория Бекъм. „Но ти е простено, защото ми харесва как стои това бюстие на теб.“

Връзката на Бруклин и Никола стана известна през януари миналата година, а през юли младежът предложи брак на приятелката си. 25-годишната Никола Пелц се е съгласила без колебание. Сватбата вероятно ще е през 2022 г., тъй като двете семейства искат пищна церемония, която е невъзможна в условията на пандемия и при спазването на всички наложени мерки.

Никола е на 25 години и едно от най-малките деца на американския бизнесмен и инвеститор Нелсън Пелц и неговата съпруга - 65-годишния бивш модел Клаудия Хефнър. 78-годишният Нелсън Пелц има 10 деца. Повечето от тях имат успешни кариери в сферата на спорта, шоубизнеса, модната индустрия и инвестициите.