Най-голямото сватбено тържество за тази година без съмнение е сватбата на Бруклин Бекъм и на Никола Пелц, която се състоя в Маями, в имот на семейство Пелц и струваше около 3.5 млн. долара. Дори да бяха присъствали само родителите на младоженеца, събитието щеше да е звездно (тъй като те са Дейвид и Виктория Бекъм!). Но, както може да се очаква, звездните гости изобщо не бяха само това.

На тържеството присъстваха звезди от света на шоубизнеса, музиката, модата, киното и спорта. Ето някои от най-интересните гости.

На следващите страници може да видите кой още дойде 

Мел Си от „Спайс Гърлс“

Единствено певицата Мелани Си от култовата група през 90-те уважи семейния празник на колежката си. „Спайс Гърлс“ бяха създадени през 1994 г. и останаха активни до 2000 г., но след като Пош стана Виктория Бекъм, замина да живее със съпруга си в САЩ.

Въпреки че останалите звезди от групата не присъстваха, Ема Бътънс поздрави младоженците в Инстаграм.

На следващите страници ще разберете още кои гости присъстваха на събитието и кои не можаха да дойдат, въпреки че бяха поканени >>>

Серина и Винъс Уилямс

Тъй като Дейвид Бекъм е една от легендите на футбола, нямаше как събитието да мине и без спортни знаменитости. На сватбата присъстваха Винъс и Серина Уилямс – американките са носителки на внушителните общо 30 трофея от Големия шлем в тениса. Сестрите споделиха снимки от тържеството.

Двете са много близки и винаги се появяват заедно на светски събития. А заедно със Серина на сватбата присъстваше и дъщеря ѝ Олимпия, която е тръгнала по пътя на майка си като бъдеща тенис звезда.

Ева Лонгория

Сред гостите беше и звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория. Красавицата сподели снимки в елегантната черна рокля, с която се появи на събитието.

Сред поканените беше още легендарният готвач Гордън Рамзи, а великият илюзионист Дейвид Блейн и музикантът (и бивш съпруг на Дженифър Лопес) Марк Антъни забавляваха гостите.

По инициатива на бащата на булката, бизнесменът Нелсън Пелц, вместо подаръци за младоженците, гостите правеха дарения за Украйна.

На следващата страница може да видите кои желани гости на семейство Бекъм не присъстваха на сватбата >>>