Тана, съпруга на прочутия готвач Гордън Рамзи, отдаде почит на бебето Роки, което загуби през юни 2016 г. при спонтанен аборт.

47-годишната Тана написа емоционалния си пост в Инстаграм сега, защото 14 октомври би бил петият рожден ден на момченцето. По една случайност денят попада в седмицата, посветена на неродените деца (Baby Loss Awareness Week).

„Ако всичко беше минало по план, на 14 октомври нашето малко момче Роки щеше да стане на 5. За съжаление, той се роди твърде рано, за да оцелее. Не е имало ден, в който да не мислим за него. Винаги ще помним нашето ангелче, а сърцата ни ще са изпълнени с любов и много сълзи“ – написа Тана, като същевременно сподели и цитат от Елизабет Едуарс по темата.

Миналата година Тана сподели, че Гордън е бил до нея при раждането на сина им Оскар през април 2019 г. и това е било изключителна важна подкрепа за нея.

Семейството има общо пет деца, като при раждането на Меган (23), близнаците Джак и Холи (21) и Тили (19) прочутият готвач не е бил в родилната зала.

През лятото двойката отбеляза 25 години от сватбата си и Тана изненада всички с видео от дома им в Лондон, на което танцува в сватбената си рокля.

„Разчиствах вкъщи и открих сватбената си рокля. Щастлива съм, че след 25 години и 5 бременности тя отново ми става“ – написа тя в Инстаграм.