Да се стоплим красиво? Абсолютно възможно е. Есента и зимата са повод да обогатим гардероба си с дрехи от различни материи, в различни цветове. Удобството и стилът не се изключват взаимно. Напротив - могат да се допълнят много добре. Даваме ви 4 звездни примера за това. 

Сандра Бълок като пухкава бяла мечка

Сандра Бълок не се страхува да бъде в бяло. И да изцапа дрехата си, едва ли пере на ръка. В студените дни тя се появи по улиците на Бевърли Хилс с дълго бяло от teddy bear плюш, черна блуза, черни leggings джинси и маратонки в същия цвят. Все още не изглежда да е прекалено студено, а и Сандра явно залага на удобството и мекотата на материите.

Коментар на Ladyzone редактора: Няма как да не забележим и термо чашата за кафе с ръката на Бълок. Браво, момиче! Тази планета, няма нужда от още пластмаса!

Снимка: profimedia.bg

Плюшените teddy bear палта са абсолютен хит тази зима. Прави силуети, двуредно закопчаване и смели текстури - това са модните предложения и на стилиста Антония Йорданова. Вижте във видеото. 

Какви есенно-зимни палта облякоха другите холивудски знаменитости?

Хилъри Дъф май слиза от дъгата
Американската певица и актриса Хилъри Дъф (32 г.) обядва със сина си Лука. Облечена в синьо карирано палто, джинси и розови велурени боти.

Коментар на Ladyzone редактора: Особено много ни допадат цветовете в аутфита на Хилъри. Някак притеснително ни действа онази фраза „Ще си взема черно, защото отива на всичко“, заради която тълпите по улицата през есента и зимата са като погребален ескорт.

Снимка: profimedia.bg

Дженифър Лопес - право в 5-десетката
Ако сте се чудели къде обядват известните, South Beverly Grill е един от отговорите. Дженифър Лопес (50 г.) хапва на обяд там с дъщеря си Еми.  

Коментар на Ladyzone редактора: Поглед нагоре – дебел и топъл пуловер, поглед надолу – боти с ток, от които буквално ни се завива свят! И малко й завиждаме, че ги има. 

Снимка: profimedia.bg

Кейти Холмс - айляк в Манхатън
Актриса, но напоследък най-вече майка, Кейти Холмс предпочита да пазарува, облечена в удобни дрехи. Аутфит, който е абсолютната класика - индигови джинси, спортни обувки и черно палто - така се разхожда Кейти по улиците на Манхатън.

Коментар на
Ladyzone редактора: Винаги сме харесвали мекотата на нейното излъчване. Още от сериала „Долсън“, в който едно от хубавите неща на актьорската й игра беше супер сладката и чаровна усмивка с трапчинки на лицето.

Снимка: profimedia.bg